Wat?

Wie wil er geen panter zijn? Krachtig, geduldig en slim: de panter is één van de koningen van het dierenrijk. En dat zie je. Zijn trotse houding en scherpe blik verraden het karakter van een echte doorzetter.

De prachtige vacht van de panter toont een boeiend patroon van speelse vlekjes. Nog kleuriger wordt het als je een Paint Panter bent. Dan ga je met plezier aan de slag met verf en kleur en tover je elke ruimte om in een plek waar mensen zich thuis voelen.

Ben je zelf nog geen Paint Panter, maar wil je ’t graag worden? Heb je zin om mensen gelukkig te maken met kleur en vakmanschap? Creatief en ondernemend bezig te zijn? Grijp dan je kans en volg een opleiding schilder-decorateur. Voor je ’t weet, rol je in de job van je leven.

Voor wie?

Voor iedereen die graag creatief en ondernemend is. Het beroep van schilder-decorateur is een boeiend beroep mét toekomst: je realiseert mooie projecten en leert werken met innovatieve en nieuwe producten/technieken. Het is een zeer afwisselende job met veel sociale contacten, waarin je kan groeien en jezelf kan ontplooien. Met je werk lever je de kers op de taart, je geeft kleur aan het interieur van je klanten en krijgt daarvoor veel dankbaarheid van hen terug.

Waarom?

Bouwunie en Embuild organiseren deze actie (i.s.m. Constructiv) om meer jongeren warm te maken te kiezen voor het beroep van schilder-decorateur. Met deze actie willen we aantonen dat kiezen voor de opleiding schilderen-decoratie, kiezen is voor een creatieve en veelzijdige vakopleiding vol kleur en technische vaardigheden. Het beroep van schilder is bovendien veel gevraagd, wat maakt dat je meteen aan de slag kan om mensen gelukkig te maken met het professionele werk dat je aflevert. 
 

Video's

@paintpanter Twee linkerhanden? 👷‍♂️👷‍♀️ #paintpanter #debouwkijktverder ♬ original sound - paintpanter
@paintpanter Een opleiding schilder-decorateur, iets voor jou? 🎨 #paintpanter #debouwkijktverder ♬ original sound - paintpanter

Contact

Bouwunie:
 
Wannes Staelens 
wannes.staelens@bouwunie.be
050 89 59 32
 
Embuild:
 
Ann Cassauwers 
ann.cassauwers@embuild.be
02 545 57 57

Een Initiatief van:


Met de steun van: